CERE OFERTA

Vrei un acoperiș rezistent? Ce trebuie să știi despre alegerea accesoriilor de acoperiș!

Pentru a te putea bucura de un sistem de acoperiș care nu doar că te scutește de cheltuieli suplimentare asigurându-ți un consum redus de energie, dar are și un aspect estetic și o funcționalitate impecabilă, este esențial să afli că:

Un sistem complet de  acoperiș este format din: învelitoare, sistem pluvial și elemente de siguranță.

Rolul tuturor accesoriilor menționate mai sus este acela de a asigura protecția acoperișului, o etanșare corectă și o rezistență în timp.

Primetal comercializează o întreagă serie de accesorii de acoperiș de cea mai bună calitate, la prețuri excelente.

coama-mare-semirotunda

Coama mare semirotundă – rolul acestui accesoriu este de a închide acoperișul la intersecția a două ape. Acționează ca un scut împotriva infiltrațiilor.

Coama mica semirotundă – rolul acestui este de a închide acoperișul în partea superioară la intersecția a două ape. Acționează ca un scut împotriva infiltrațiilor.

Închidere coama – rolul acestui accesoriu este de a etanșa și de a nu permite accesul păsărilor.

capac-coama-acoperis-zincat

Capac coamă – rolul acestui accesoriu este de a etanșa și de a nu permite accesul păsărilor.

dolie-acoperis-zincata

Dolie – rolul acestui accesoriu este de a permite dirijarea apei către sistemul pluvial. Se montează sub învelitoare, la intersecția a două ape.

Bordură streașină – acest accesoriu face legătura cu sistemul de drenaj. Permite scurgerea apei de pe învelitoare în jgheab.

bordura-de-perete-zincata

Bordură de perete – rolul acestui accesoriu este de a împiedica apa să se infliltreze pe lângă perete. Se folosește la intersecția apelor cu pereți calcar sau ziduri despărțitoare.

Bordură fronton – rolul acestui accesoriu este de a închide acoperișul în părțile laterale ți de a acoperi marginile șarpantei. Se montează peste scândura de pazie, după fixarea plăcilor de țiglă.

bordura-fronton-sub-tigla-zincata

Bordură fronton sub țiglă –  rolul acestui accesoriu este de a închide acoperișul în părțile laterale. Se montează peste scândura de pazie, după fixarea plăcilor de țiglă.

fixator-placa-zid-acoperis

Fixarea plăcilor la zid – acest accesoriu se folosește la intersecția unei ape cu un zid. El împiedică apa să se infiltreze pe lângă perete.

panta-rupta-acoperis-zincat

Ruperea pantei –  acest accesoriu se folosește în zonele în care apele acoperișului își modifică panta.

Opritor de zăpadă – rolul acestui accesoriu este de a preveni alunecările de zăpadă de pe acoperiș. Se montează pe învelitoare.

opritor-zapada-omega-acoperis-zincat

Opritor de zăpadă OMEGA – alternativa pentru opritoarele de zăpadă convenționale.

Set coș fum – acest accesoriu împiedică apa să se infiltreze pe lângă pereții coșului. Se montează șa baza coșului de fum.

colector-fronton-acoperis-zincat

Colector fronton – nu permite infiltrarea apei în situația în care streașina nu este poziționată în unghi drept cu linia frontonului.

Bandă bituminoasă izolatoare – se recomandă pentru hidroizolarea ți protecția anti-umezeală. Este flexibilă și auto-adezivă.

Bandă universală de etanșate – Se aplică pe dolie și sub coamă. Are rol de etanșare.

Holșurub – Fixează plăcile de tablă și accesoriile pe șipcă.